Ads 468x60px

dimarts, 3 de desembre del 2013

TOTS SOM CASAL!

Des de Resisteix ens solidaritzem i cridem a recolzar al Casal Popular de Joves de Lleida, així com a participar en les seves activitats, pel necessari que és que tinguem espais autogestionats que siguin accessibles a les persones sense recursos econòmics i que no estiguin controlats pels capitalistes. 


9 joves han passat per processos judicials per defensar aquesta necessitat amb l'okupació i 3 d'ells s'enfronten a una possible multa de 350.000 euros en un judici al febrer. Per això, és més important que mai que l'ajuntament i l'especulador que denuncia, s'assabentin que recolzem al Casal perquè és imprescidible que hi hagi espais així. 

Moltíssims joves (i no tan joves) com alguns de nosaltres, hem passat pel Casal i hem participat en les seves activitats o iniciatives. El Casal serveix al poble, per això si toquen al Casal, ens toquen a totes.

Construïm un Casal amb cada vegada més participació, defensem la seva gran utilitat i no permetem que els especuladors condemnin per això a joves compromesos.

Més informació:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada