Ads 468x60px

diumenge, 6 de març del 2016

Campanya contra el racisme

Octaveta repartida als barris:

QUI ENS ROBA EL TREBALL?
Els poderosos capitalistes que ens saquegen, exploten i reprimeixen, volen que ens equivoquem d'enemic i ens barallem entre la classe treballadora per no unir-nos i lluitar contra la seva opressió. Per això són els primers interessats en què es difonguin mentides sobre la immigració.
Es diu per exemple que col•lapsen la sanitat quan la veritat és que fan un ús un 15% menor que els espanyols i són només un 5% dels pacients. No veuríem malament que fessin molt més ús perquè paguen impostos i sobretot perquè la sanitat ha de ser un dret universal, però aquestes són les xifres. Però els capitalistes retallen en sanitat i inverteixen cada vegada més milions en repressió si protestem per aquestes retallades.
També es diu que vénen a cometre delictes. En 2002 amb la meitat d'immigrants la taxa de criminalitat era superior a la de 2006, així que no és cert. Però sabem que la delinqüència sol néixer de la misèria per poder sobreviure i a aquesta ens condemnen tant a catalans com a immigrants. També sabem que els veritables delinqüents, els que no ho fan per sobreviure i que són els que més ens roben creant la misèria, són polítics, banquers i grans empresaris.
La mentida més estesa és que ens roben el treball. El que no diuen és que els qui ens neguen el treball són els rics que en comptes de disminuir les llargues jornades laborals per disminuir l'atur i que puguem portar una vida digna, ens condemnen a eternes, extenuants i mal pagades jornades laborals, perquè si tenim por a l'atur i a l'acomiadament, poden explotar-nos més. No diuen que els immigrants són els qui solen realitzar els treballs més durs i pitjor pagats, abusant els capitalistes de la seva més que complicada situació. Qui abusa llavors?
Parlen de guettos, com si la pobresa fos voluntària, com si els pisos patera els agradessin. Els que són guettos voluntaris són els barris de rics en els quals no entrem. Si els immigrants han vingut aquí amb tantes dificultats, no és per capritx, sinó perquè els mateixos que ens roben aquí, han saquejat també els seus països amb multinacionals o guerres imperialistes, fent dels països més rics en recursos, els més pobres. Bastant poc demanen pels abusos que han comès rics europeus als seus països.
ELS QUI ENS ROBEN SÓN D'AQUÍ I RICS, NO IMMIGRANTS I POBRES!
NATIVA O ESTRANGERA, LA MATEIXA CLASSE OBRERA!
L'ENEMIC VE EN COTXES CARS, NO EN PATERA!
UNIM-NOS CONTRA EL NOSTRE ENEMIC COMÚ, EL CAPITALISTA EXPLOTADOR!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada