Ads 468x60px

divendres, 6 de desembre del 2013

CONTRA LA CONSTITUCIÓ

Ens repeteixen constantment que aquest Estat té legitimitat perquè es va votar la Constitució en 1978. El que evidentment no expliquen, per interès en mantenir la farsa, és que la Constitució va ser votada només per la meitat de la població amb edat per votar, i que els qui van votar a favor, van ser coaccionats per una milionària campanya de manipulació, per la por i per les falses promeses. De totes formes, ningú que  tingui menys de 50 anys la va votar, és a dir, una immensa majoria de la població.

Tot es resumeix en que va haver-hi canvis perquè el poder seguís en mans dels mateixos que havien pastat fortunes a costa del genocidi i de la brutal explotació a la classe treballadora. Es va canviar la façana per dissimular la seva tirania, no el fons. Es van legalitzar els partits que van acceptar que els feixistes no paguessin pels seus crims, consentint la seva permanència en el poder i es va perseguir, assassinar, torturar i tancar a qui es va oposar a agenollar-se a canvi d'almoina mentre denunciava les maniobres de l'oligarquia feixista. Els feixistes van seguir -i segueixen sent- homenatjats i ocupant alts càrrecs, mentre la legalitat republicana continuava enterrada a les cunetes.

La Constitució, a part de ser redactada pels paràsits que encara ens governen, prometia treball, habitatge digne, sanitat de qualitat i altres drets bàsics que no només ens són negats sovint, sinó que milions de persones desconeixen de la seva existència pràctica. Assegurava que tots seríem iguals davant la llei i diàriament queda de sobres demostrat que la “justícia”, cada dia més classista, s'enceba amb els pobres i empara als rics. Prometia llibertat d'expressió i pluralisme polític quan veiem que hi ha partits il·legalitzats i nombrosos detinguts pel simple fet d'expressar les seves idees.

També va servir (i serveix) per protegir a la monarquia, garantint la impunitat absoluta del rei davant la llei, i per descomptat, per impedir la possibilitat que el poble pogués triar lliurement i democràticament la continuació de la monarquia. També va assegurar els privilegis que l'Església catòlica tenia ja en el franquisme i encarregà a l'exèrcit la tasca de protegir amb les armes tota aquesta injustícia. Prometia anar contra la tortura i a favor dels drets humans, quan a la pràctica ha demostrat totalment el contrari, que les brutals agressions per part dels cossos repressors es produeixen fins i tot davant de les càmeres i que la misèria de la qual es nodreixen els capitalistes viola tots i cadascun dels drets humans dels que tant presumeixen aquests falsos demòcrates.

Com si no fos suficient amb tot això, també s'impedeix el dret a l'autodeterminació de les nacions oprimides i colonitzades per l'Estat espanyol, amb l’exèrcit com a garant d'aquesta unitat “nacional” indissoluble. El dret de reunió també és trepitjat constantment, i només els sindicats del propi règim o a aquells que no suposin un veritable problema per l’Estat, gaudeixen de llibertat. Van prometre protegir la nostra integritat física i poden deixar-nos cecs amb les pistoles de goma en qualsevol manifestació per precisament protestar pels drets que van assegurar que tindríem i no tenim. Van prometre una vida digna i milers de famílies són expulsades de les seves cases amb la força armada de la policia per no poder pagar els preus desorbitats dels habitatges. Podríem posar incomptables exemples de com la Constitució ens condemna, perquè o bé no es compleixen els seus punts o els que es compleixen manquen de legitimitat alguna per la seva naturalesa feixista.

Saben que si ja llavors molta gent no va votar (tot i estat obligada pel terror a una nova dictadura sense maquillatge), i que la actual crisi política i econòmica que travessa l'Estat espanyol, podria oferir uns resultats aliens als interessos de l'oligarquia. Per això impedeixen el democràtic i just dret a l'autodeterminació, com d'altres referèndums. No pot haver-hi justícia social amb una Constitució redactada pels feixistes i feta per protegir els seus privilegis a costa de saquejar a la classe treballadora. No podem defensar la Constitució com fa l'esquerra del règim, hem de desemmascarar-la i lluitar per les nostres llibertats i drets.


 6 DE DESEMBRE, RES A CELEBRAR, MOLT A COMBATRE!
CONTRA LA CONSTITUCIÓ IMPOSADA QUE ENS CONDEMNA, PEL DRET A l'AUTODETERMINACIÓ!

 NI L'ESTAT ESPAÑOL, NI LA UNIÓ EUROPEA, 
GARANTIRAN AL POBLE TREBALLADOR LA LLIBERTAT I ELS DRETS! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada