Ads 468x60px

Qui som?

RESISTEIX sorgeix de la unió de joves provinents de diferents col·lectius que, desencantats amb la trajectòria ideològica d'aquests, busquem organitzar-nos entorn a la lluita pel socialisme.

El nostre col·lectiu pretén ser un referent en la lluita obrera desmarcant-se així de partits i organitzacions que diuen enarborar aquesta resistència engalipant als treballadors amb enganys que porten condemnant-nos a la desorganització i a la submissió completa perpetuant l'opressió capitalista.

Per què lluitem?

RESISTEIX té com a objectiu elevar la consciència de la classe treballadora en els diferents fronts de lluita perquè a través de la unió d'aquesta, puguem suprimir l'explotació i tota la barbàrie que origina aquest sistema per a l'alliberament dels pobles.

- Exigim la fi del capitalisme, l'arrel de tots els problemes de la majoria de la població com la supressió al dret al treball o les condicions precàries quan es té, l'incompliment del dret a un habitatge digne, la privatització de la sanitat, la prorrogació d'una jubilació inassolible per a les generacions més recents, la joventut abocada a un exili forçat a la recerca d'un futur, una educació elitista i submissa cada vegada més assolible per a la gent amb menys recursos econòmics i la violació sistemàtica dels drets humans i les llibertats democràtiques…

- Instem a la conquesta del socialisme com a única alternativa possible a un sistema podrit i decadent. Amb la socialització dels mitjans de producció en una lluita transitòria cap a una societat sense classes.

- Defensem el dret a l'autodeterminació de Catalunya i en el nostre caràcter internacionalista, de qualsevol poble oprimit. Reconeixem a Catalunya com a nació històrica i a l'Estat espanyol com a estat opressor.


En la nostra lluita recalquem que en la lluita pel socialisme van implícits l’antifeixisme, l’antiracisme, l'ecologisme, la lluita per l'emancipació de la dona, la solidaritat amb els presos polítics i els represaliats per qualsevol Estat capitalista i el suport a les revolucions de caràcter socialista al món. Estem -evidentment-
 contra qualsevol tipus de discriminació.

Castellà:


RESISTE surge de la unión de jóvenes provenientes de distintos colectivos que desencantados con la trayectoria ideológica de estos, buscamos organizarnos entorno a la lucha por el socialismo.

Nuestro colectivo pretende ser un referente en la lucha obrera desmarcándose así de partidos y organizaciones que dicen enarbolar esta resistencia embaucando a los trabajadores con engaños que llevan condenándonos a la desorganización y a la sumisión completa perpetuando la opresión capitalista.

¿Por qué luchamos?

RESISTE tiene como objetivo elevar la conciencia de la clase trabajadora en los distintos frentes de lucha para que a través de la unión de esta, podamos suprimir la explotación y toda la barbarie que origina este sistema para la liberación de los pueblos.

-         Exigimos el fin del capitalismo, la raíz de todos los problemas de la mayoría de la población como la supresión al derecho al trabajo o las condiciones precarias cuando se tiene, el incumplimiento del derecho a una vivienda digna, la privatización de la sanidad, la prorrogación de una jubilación inalcanzable para las generaciones más recientes, la juventud abocada a un exilio forzado en busca de un futuro, una educación elitista y sumisa cada vez más alcanzable para la gente con menos recursos económicos y la violación sistemática de los derechos humanos y las libertades democráticas…

-         Instamos a la conquista del socialismo como única alternativa posible a un sistema podrido y decadente. Con la socialización de los medios de producción en una lucha transitoria hacia una sociedad sin clases.

-         Defendemos el derecho a la autodeterminación de Catalunya y en nuestro carácter internacionalista, de cualquier pueblo oprimido. Reconocemos a Catalunya como nación histórica y al Estado español como estado opresor.En nuestra lucha recalcamos que en la lucha por el socialismo van ímplicitos el antifascismo, el antiracismo, el ecologismo, la solidaridad con los presos políticos y los represaliados por cualquier Estado capitalista y el apoyo a las revoluciones de carácter socialista en el mundo, contra la homofobia y por el feminismo de clase.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada