Ads 468x60px

dijous, 20 de febrer del 2014

Pablo Hasél Absolució

El 10 de Març el company Pablo Hasel s'enfronta a un judici a l'Audiència Nacional per suposada “apologia al terrorisme”. L’acusen els que deixen a famílies al carrer, són rics per la brutal explotació i recolzen guerres imperialistes on són assassinats milers d'innocents. L’acusen perquè no suporten que en les seves cançons denunciï el seu sistema criminal i perquè fa pensar a molts joves. Volen silenciar massa coses que Pablo Hasel crida i per això amb repressió l’intenten callar.

Va ser detingut fa 2 anys i mig. Van entrar al seu domicili i van segrestar-li material informàtic, llibretes, samarretes, llibres, etc. No només a ell, també a la seva família. Després de ser interrogat i passar la nit en una cel·la, va quedar en llibertat amb càrrecs pendent de judici. Ara, han avisat amb només un mes d'antelació la data de judici per evitar una llarga campanya. Per això és tan important la solidaritat perquè només la pressió pot aconseguir que la condemna sigui menor. La pressió i el penediment, clar, però Pablo Hasel no escollirà aquest vergonyós camí.

Amb la por volen frenar a la joventut combativa i aquest és un clar exemple. No podem permetre atacs tan bèsties contra la llibertat d'expressió dels mateixos que tenen llibertat per fer apologia al masclisme, a les guerres imperialistes, a l'homofòbia, al racisme, etc. Avui és ell però demà pots ser tu.

L'Estat espanyol no està dispossat a respectar les llibertats més bàsiques i vol condemnar a 2 anys de presó a aquest cantant de rap i poeta perquè els molesta el seu missatge revolucionari. Denunciem la repressió, no podem acostumar-nos a aquesta. Cada dia ens retallen més i ens deixen menys llibertats, no hem de permetre-ho. Cal organitzar-se i combatre els seus constants abusos.

PER LA LLIBERTAT D'EXPRESSIÓ, ABSOLUCIÓ PABLO HASÉL!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada