Ads 468x60px

dissabte, 5 d’octubre del 2013

SOLIDARITAT AMB HERRIRA



El passat 30 de setembre l'Estat espanyol va tornar a presumir dels seus mètodes antidemocràtics detenint a 18 persones pertanyents a *Herrira -organització solidària amb els presos polítics bascos- acusant-los d'integració en ETA, enaltiment i finançament del terrorisme. No contents amb la detenció ni amb els registres i precintes posteriors de tres seus d'aquesta organització a Bilbo, Gasteiz i Iruña, també van procedir al tancament de diverses de les seves xarxes socials, de diverses pàgines webs i al bloqueig dels seus comptes bancaris.

Les detencions dels membres d'Herrira no han estat les úniques últimament. Des que ETA va anunciar el cessament de l'activitat armada han detingut a nombrosos joves per la seva militància independentista, la qual cosa li basta al règim per acusar-los de banda terrorista. Això demostra que atacant ETA o no, els feixistes no deixen de reprimir.

La repressió al poble treballador augmenta a una velocitat de vertigen mentre aquest decideix organitzar-se per mostrar el seu rebuig davant la desocupació i la precarietat laboral, les retallades en drets socials i en serveis públics. A l'Estat no li és suficient seguir retallant en drets bàsics sinó que a més ha d'invertir diners públics a enfortir els seus mètodes repressius per frenar qualsevol besllum de lluita.

Des de Resisteix volem mostrar la nostra solidaritat amb tots i cadascun dels detinguts d'Herrira i exigim el seu immediat alliberament, de la mateixa manera manifestem la nostra denúncia permanent al terrorisme exercit per l'Estat espanyol i us convidem a participar en les diferents manifestacions convocades en diversos punts de l'Estat per denunciar aquests fets.

Cridem a la solidaritat constant i a l'organització per combatre la repressió exercida contra la classe obrera.

PRESOAK KALERA!
LLIBERTAT PRESOS POLÍTICS!



SOLIDARIDAD CON HERRIRA

El pasado 30 de septiembre el Estado español volvió a hacer alarde de sus métodos antidemocráticos deteniendo a 18 personas pertenecientes a Herrira -organización solidaria con los presos políticos vascos- acusándoles de integración en ETA, enaltecimiento y financiación del terrorismo. No contentos con la detención ni con los registros y precintos posteriores de tres sedes de esta organización en Bilbo, Gasteiz e Iruña, también procedieron al cierre de varias de sus redes sociales, de diversas páginas webs y al bloqueo de sus cuentas bancarias.

Las detenciones de los miembros de Herrira no han sido las únicas últimamente. Desde que ETA anunció el cese de la actividad armada han detenido a numerosos jóvenes por su militancia independentista, lo cual le basta al régimen para acusarles de banda terrorista. Ello demuestra que atacando ETA o no, los fascistas no dejan de reprimir.


La represión al pueblo trabajador aumenta a una velocidad de vértigo conforme éste decide organizarse para mostrar su rechazo ante el desempleo y la precariedad laboral, los recortes en derechos sociales y en servicios públicos. Al Estado no le basta con seguir recortando en derechos básicos sino que además tiene que invertir dinero público en fortalecer sus métodos represivos para frenar cualquier atisbo de lucha. Dicha inversión nos muestra la inestabilidad de un sistema, que lejos de recuperarse, refuerza sus métodos represivos con vistas a un futuro no muy lejano.

Desde Resisteix queremos mostrar nuestra solidaridad con todos y cada uno de los detenidos de Herrira y exigimos su inmediata liberación, del mismo modo manifestamos nuestra denuncia permanente al terrorismo ejercido por el Estado español y os invitamos a participar en las diferentes manifestaciones convocadas en varios puntos del Estado para denunciar estos hechos.

Llamamos a la solidaridad constante y a la organización para combatir la represión ejercida contra la clase obrera.

PRESOAK KALERA!
¡LIBERTAD PRESOS POLÍTICOS!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada