Ads 468x60px

divendres, 11 d’octubre del 2013

12-O: ENDAVANT AMB LA RESISTÈNCIA ANTIFEIXISTA!

Arriba el 12 d'Octubre, dia de la Hispanitat, i els xovinistes espanyols celebren el genocidi que va suposar la invasió d'Amèrica del Sud. Però aquesta vergonyosa data no només els serveix per festejar l'extermini de nombrosos pobles, el saqueig de tot un continent, les violacions, la implantació del cristianisme, etc: també per sentir-se orgullosos de negar el dret a l'autodeterminació, del feixisme més reaccionari i de la seva victòria en la guerra civil que els va permetre i permet imposar un règim criminal que és la condemna de la classe obrera dels pobles de l'Estat espanyol i de gran part de llatinoamèrica, on l'oligarquia espanyola té nombrosos negocis que exploten a qui fa segles van conquistar amb una crueltat terrible.

Per a continuar burlant-se de nosaltres i de tots els assassinats pels seus, el Dissabte, els hereus dels reis catòlics, de Colón i de Franco, es concentraran arreu de l'Estat. Aprofitaran la cita per seguir recordant-nos als catalans, com han fet últimament, que correrà la sang si volem exercir el nostre dret a l'autodeterminació i que no estan disposats a respectar les nostres llibertats. 

El PP i Ciutadans, tornaran a unir-se amb Plataforma per Catalunya, Democràcia Nazi-onal i tot tipus de feixistes per reclamar la “unitat d'Espanya”, que no és una altra cosa que la unitat de la burgesia. La policia tornarà a protegir als nazis, que ja és per tots conegut que es mouen en la total impunitat com a peixos en la mar. És ara, quan una gran massa desperta, el moment en què l'Estat més necessita als seus cadells nazis. 

No contents amb un 12 d'Octubre replet d'actes intolerables, l'endemà a Tarragona, l'església catòlica beatificarà a gairebé 600 religiosos que es van posicionar amb els feixistes durant la guerra civil. Una altra mostra de com amb els nostres impostos es financen multitud d'homenatges als feixistes mentre a nosaltres se'ns persegueix per defensar als qui van combatre la seva barbàrie. 

Davant tot aquest cúmul de festejos feixistes, des de Resisteix cridem a acudir a les manifestacions en repulsa i a organitzar-se per, dia a dia, treballar contra l'Estat espanyolista i per tant, contra els nazis que aquest conrea i empara. Hem de combatre'ls en tots els terrenys perquè la seva impunitat acabi un dia. Antifeixisme és tolerància 0 amb el feixisme.
12 D'OCTUBRE RES A CELEBRAR, MOLT PEL QUE COMBATRE!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada