Ads 468x60px

diumenge, 15 de setembre del 2013

Contra la guerra imperialista a Síria




Davant el més que probable intent d'invasió per part dels Estats Units i els seus aliats a Síria, Resisteix denuncia que aquesta guerra, impulsada per l'avarícia imperialista, serà un genocidi d'innocents al qual ens hem d'oposar sense cap mena de dubte.

Els mitjans de comunicació finançats per l'imperialisme han fet allò possible per a mentir i justificar la invasió, moltes d'aquestes fal·làcies són repetides d'anteriors atacs militars com els perpetrats contra Iraq. Oculten que la immensa majoria dels "rebels siris" són integristes islàmics que han comès tota mena d'atrocitats que després els mass media han endossat al legítim exèrcit sirià, que es defensa d'aquests mercenaris al servei dels USA, Israel, Regne Unit, Turquia, etc.

La raó de la gairebé segura invasió és clar: Síria és un enclau estratègic a la zona de tensió per interessos en recursos naturals. Aquesta és l'essència de l'imperialisme, la fase superior del capitalisme en decadència i crisi: la guerra per a que sobrevisquin les desigualtats abismals, sigui quin sigui el cost humà que això impliqui.

Sota el sempre fals pretext de l'"ajuda humanitària", els principals partits del règim espanyol han recolzat la guerra en el seu habitual atropellament dels drets democràtics més elementals i el seu nul respecte cap a la sobirania dels pobles.

Des de Resisteix cridem a la mobil·lització contra la seva barbàrie per a no esdevenir còmplices d'un genocidi que, encara que es maquilli, vessarà moltíssima sang innocent, com ja és costum en les polítiques imperialistes en general, i dels yanquis i els sionistes en particular.

Cal recordar que Síria és un dels països més progressistes de la zona, el poder del qual no es troba en mans dels integristes islàmics, com tampoc s'hi trobava a Líbia, fins que l'OTAN els ajudà a tombar al govern de Gadafi per interessos econòmics. És evident que, com a comunistes, el govern sirià no és un exemple, ja que la burgesia siriana oprimeix a la seva classe obrera i al poble kurd, però això no implica que, davant aquesta situació d'extrema gravetat, siguin permissibles les mitges tintes: com a antiimperialistes recolzem al govern i al poble de Síria per a doblegar als Estats Units i als seus aliats tal i com va fer l'heroic Vietnam. 

Posicionar-se contra el govern sirià avui mateix seria donar més excuses als imperialistes per a atacar aquest país. Resisteix es suma a la solidaritat amb el poble sirià i es mobilitza i crida a mobilitzar-se contra la guerra imperialista de saqueig.

ATUREM LA GUERRA IMPERIALISTA A SÍRIA!


VISCA L'INTERNACIONALISME PROLETARI!




Castellano:


Contra la guerra imperialista en Siria


Ante el más que probable intento de invasión por parte de Estados Unidos y sus aliados a Siria, Resisteix denuncia que esta guerra, impulsada por la avaricia imperialista, será un genocidio de inocentes al cual debemos oponernos sin vacilación alguna.

Los medios de comunicación financiados por el imperialismo han hecho lo posible para mentir y justificar la invasión, muchas de estas falacias son repetidas de anteriores ataques militares, como los perpetrados contra Iraq. Ocultan que la inmensa mayoría de los "rebeldes sirios" son integristas islámicos que han cometido todo tipo de atrocidades que después los mass media han adjudicado al legítimo ejército sirio, que se defiende de estos mercenarios al servicio de USA, Israel, Reino Unido, Turquía, etc.

El motivo de la casi segura invasión es claro: Siria es un lugar estratégico en una zona de tensión por intereses en recursos naturales. Esa es la esencia del imperialismo, la fase superior del capitalismo en decadencia y crisis: la guerra para que sobrevivan las desigualdades abismales, sea cual sea el coste humano que ello implique.

Bajo el siempre falso pretexto de “ayuda humanitaria” los principales partidos del régimen español han apoyado la guerra en su habitual atropello a los derechos democráticos más elementales y su nulo respeto hacia la soberanía de los pueblos. 

Desde Resisteix llamamos a la movilización contra su barbarie para no ser cómplices de un genocidio que, aunque se maquille, derramará muchísima sangre inocente, como ya es costumbre en las políticas imperialistas en general, y de los yanquis y sionistas en particular.

Cabe recordar que Siria es uno de los países más progresistas de la zona cuyo poder no está en manos de los integristas islámicos, como tampoco lo estaba en Libia, hasta que la OTAN los ayudó a tumbar al gobierno de Gadafi por intereses económicos. Es evidente que, como comunistas, el gobierno sirio no es un ejemplo, por cuanto la burguesía siria oprime a su clase obrera y al pueblo kurdo, pero eso no quita que ante esta situación de extrema gravedad quepan medias tintas: como anti-imperialistas apoyamos al gobierno y al pueblo de Siria para doblegar a USA y sus aliados como hizo el heroico Vietnam.


Posicionarse contra el gobierno sirio ahora mismo sería dar más pretextos a los imperialistas para atacar el país. Resisteix se suma a la solidaridad con el pueblo sirio y se moviliza y llama a movilizarse contra la guerra imperialista de saqueo.

¡PAREMOS LA GUERRA IMPERIALISTA EN SIRIA!

¡VIVA EL INTERNACIONALISMO PROLETARIO!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada